Hello world!
Ach tak. A czy wampiry mogą pić coś innego niż krew? Bo mój przyjaciel Tony chce je zbadać<zza jego pleców wychodzi kosmita> choć nie wiem o co mu chodzi z tymi badaniami. o to właśnie Tony Rumunio.
Wampirom krew zastępuje całe pożywienie. Z resztą Roza, znaczy jedna ze znajomych, mówiła, że normalne jedzenie nie smakuje jej.
Przebadać, tak? Mam dziwne wrażenie, że wiem o co chodzi... i wcale mi się to nie podoba...
Na pewno nie masz nic złego na myśli prawda Tony?<Tony coś powiedział w swoim języku i wyciągną coś dziwnego z kieszeni Ameryki>A skoro to nie powinno zabić ich to fajnie nie Rumunio? Tony chce zabrać jakiegoś na swój statek. A skoro nie jesteś całkowicie wampirkiem to poszuka jakiegoś innego.
Jedynie kogo najbardziej Tony chce załatwić to Anglię ale nie wiem czemu.<tony naciska jakiś guzik na urządzeniu i znika> Więc to był przenośny telereporter?
Nie wiem czemu ale jak się spotkali to od razu chyba się zaprzyjaźnili bo miedzy nimi iskry leciały.
Pierwsze słowa jakie powiedział Tony gdy spotkał Anglię to mówił do niego Zabić pie***ego Anglię itp A Anglia jak zwykle przeklinał i takie tam. Nie rozumiem dalej o co im chodzi.
Nonsens przecież chyba są przyjaciółmi w końcu Anglia tak na co dzień się zachowuje.