Hello world!
HELLO!!!!!!!!!<puka do drzwi> Tony chce cię odwiedzić Koreo i pokazać ci coś co na pewno nie wymyśliłeś bo to ponoć jest z innej galaktyki!
Tylko przyszedłem poinformować Koreę że do niego wpadnie w ciągu 24h Tony i chce mu udowodnić że Korea coś tam kłamie i takie tam...
<Tony pojawia się i promieniem jakimś rozebrał Koreę a potem znika>
A więc to tak działa...<odwrócił się szybko>
<wbiegł za nim> Nie sadziłem że coś takiego sprowadzi Tony. No ale to lepsze niż ten podpalacz włosów<myśli> Niepamiętam na kim to przetestował ale wiem że coś takiego mam w domu. HAHAHA!!!
Doprawdy ,jestem poruszony obecnością jakiegoś Azjaty. Korea,pamiętaj o obietnicy - mieliśmy razem zrobić jedną rundkę pojedynku w najnowszej grze naszej produkcji . Jak nie będzie u nas schodzić damy tym frajerom z europy -oni będę zachwyceni wręcz tą że nowoczesnością
(Niestety takie życie brutalne ,ale prawdziwe xD Niestety często jest tak ,że te "śmieci dają po za Azją jak nie schodzą D: )
Hong Kong napisał:
Doprawdy ,jestem poruszony obecnością jakiegoś Azjaty. Korea,pamiętaj o obietnicy - mieliśmy razem zrobić jedną rundkę pojedynku w najnowszej grze naszej produkcji . Jak nie będzie u nas schodzić damy tym frajerom z europy -oni będę zachwyceni wręcz tą że nowoczesnością
(Niestety takie życie brutalne ,ale prawdziwe xD Niestety często jest tak ,że te "śmieci dają po za Azją jak nie schodzą D: )
Ja też chcę taką grę!!!! Dacie mi ją!!!!
Hong Kong napisał:
Oczywiście! Pamiętam! <nie pamiętał>