Hello world!
co ci?-zdziwiony podchodzi do niego ponownie- to co u¿yjesz tej niby magii aby mi wyleczyæ ten palec
pokazuje palec który robi siê ca³y fioletowy
Zbli¿a ten fioletowy palec do jego twarzy
- widzisz! zrób co¶ z nim bo mo¿ne mi zaraz odpadnie(za³amany)
-Jak niby za du¿o? Czyli nie wiesz jak go wyleczyæ?co ty trzymasz w tym kotle!!! Sam nawet nie wiesz co to jest.- a ponoæ jeste¶ wspania³ym czarodziejem. Chyba wrócê do domu i tam poproszê o Tony'ego o pomoc. przynajmniej mo¿ne on bêdzie wiedzieæ.
Zmierza w kierunku schodów gdy nagle poczu³ ze kto¶ go chwyta za ramie.
- O co ci chodzi? jakie Po-po? poza tym mo¿e Tony zna lekarstwo.- Chce i¶æ ale dalej czuje u¶cisk na ramieniu.
- Mogê poczekaæ ale o co ci chodzi?-teraz ju¿ ma ca³± d³oñ czerwon±- o nie! to siê rozprzestrzenia! Co¶ ty tam robi³? ile to tam sta³o?
- Do jasnej cholery nie wiem co to jest! Kurna , muszê co¶ wykombinowaæ! - ryczy czerwony Anglia i zaczyna siê miotaæ po pokoju.
Podbiega do biliblioteki i zaczyna rozrzucaæ i przegl±daæ ró¿ne ksiêgi z zaklêciami.
siedzi na pod³odze i przygl±da siê pentagramowi.
-po co ci gwiazda na pod³odze?-pyta siê znudzony- a czego dok³adniej szukasz?
- Czego¶ co by ci uleczy³o ten cholerny palec! - warczy Anglia - I nie dotykaj pentagramu! Jest uaktywniony!
-A co siê stanie jak go dotknê?-wpatruje siê w pentagram tak jakby chcia³ go dotkn±æ.
A co sie stanie jak go dotknê?<dalej sie patrzy na pentagram> dobra wracam do domu